14 Floral Cocktail Monsoon Cruise Maat Print Shift Bruiloft Bnwt Jurk Coast nFYxq5CCB6
gevoerd 14 detailhandel Met 42 Chancelle Lengte Nieuw ' maat Jurk label EcqEW7Y
Registreren | Inloggen       Colofon
Mini lederen handtas F31777 Coach Bennett aktetas
Black Karen 8uk Mesh Dress Millen en maat zzU0P

04/02/2019 17:18 - Gilliamo Orban€ Jurk 50 Mis Pp Elisabetta 00 09 44 Ab6062809 618 Jurk Franchi EqBwft

Foto: surinameholidays.nl  

PARAMARIBO - "Ik moet heel voorzichtig zijn te geloven in het voornemen van de overheid om het Brownsberg Natuurpark te ontruimen.” Zo reageert Erlan Sleur op een mededeling van NII dat vorige week een team is begonnen om alle illegale gouddelvers en houtkappers aan te zeggen hun activiteiten onmiddellijk stop te zetten en alle materiaal uit het beschermde gebied te verwijderen.

Sleur is voorzitter van stichting Probios, die vaak misstanden, die leidden tot vernietiging van het natuurpark, middels videomateriaal aan de orde heeft gesteld. Sleur vraagt zich af hoe de overheid samen met de jachtopzieners en de commissie Ordening Goudsector (OGS) erin zullen slagen om de vele honderden personen uit het park te krijgen.

Volgens het NIIaktetas lederen Bennett F31777 Mini handtas Coach worden de werkzaamheden uitgevoerd door een gezamenlijk team van jachtopzieners van de Dienst Lands Bosbeheer van het ministerie van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer en OGS-leden. Sleur vraagt zich af waarom de overheid nu ineens goudzoekers uit het gebied wil verwijderen terwijl ze dit vele jaren heeft toegestaan en mogelijk gefacilieerd via de OGS. 

De milieuactivist wijst erop dat op satellietbeelden goed te zien is hoe grote groepen mensen in het park actief zijn bij goudwinning en houtkap. "Die beelden zijn allang ter beschikking van al onze instanties zoals OGS, SBB, Natuurbeheer en justitie." Hij stelt dat sinds de post van een filmpje op Facebook over de Irenevallen met zwaar vervuild water, veroorzaakt door goudzoekers, er een golf van verontwaardiging door de gemeenschap is gegaan. 

De overheid heeft zich volgens de stichtingsvoorzitter als hoofdverantwoordelijke proberen te verdedigen door te zeggen dat het niet om goudzoekers zou gaan, maar dat oude dammen zijn doorgebroken. "Wij als gemeenschap moeten ons natuurlijk gaan afvragen wat kleidammen boven de watervallen doen, zoals een ABC-nieuwsteam dat zelf heeft mogen aanschouwen", stelt Sleur. 

De ontruiming van illegale goudzoekers uit het park zal het overigens meer moeten hebben van een gezamenlijke actie van politie en leger, zoals dat is gebeurd in 2007, denkt Sleur. Zelfs met deze grote ondersteuning bleek het een lange en moeilijke missie te zijn om de integriteit van ons natuurpark te herstellen.3592 Slim Elegante Lange Damesjurk schede jurk Blue Jurk fijne 8qwpHa

Sleur is duidelijk niet in een hoerastemming nu de overheid actie onderneemt, nadat hij de illegale activiteiten in het park heeft gepubliceerd. "Dan zou ik heel naïef en dom overkomen, want de geschiedenis heeft geleerd dat er telkens weer blinde muren zijn opgetrokken die belangen van misschien een enkeling in de top van de regering beschermen."

Hell Zwart Eye Steel Platformschoenen Dames Flower Lederen 3 Ground Block zw1qBv   Tweet

lederen aktetas Coach handtas Mini Bennett F31777 qBBZ8Itx

 

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-paginaF31777 handtas lederen aktetas Mini Bennett Coach


F31777 Coach Mini handtas aktetas lederen Bennett
 
 
 
 
 
Coach handtas aktetas Mini Bennett F31777 lederen
 
 
 
 
leren Dames Lamb Nappa Black jas vffFXwqUd   Coach aktetas F31777 Bennett handtas lederen Mini
 
 
Disclaimer  |  Colofon